گفت و گو

دکتر محمدعلی زاهد در گفتگوی اختصاصی با عصر میبد:

گرد و غبار و کمبود آب، چالش یزدیها

خوشحالم که توسعه کشور را در این ناحیه می بینم. جوانان نخبه و خلاق کشورمان و همین طور آدم های بسیار دلسوز، اندیشمند و خردمندی که تجاربی جهانی خوبی داشتند باعث افتخار بودند که در این سفر با آنها آشنا شدم.

اگرچه زیلو، دست بافته ای اصیل و کهن محسوب می شود، اما نوآوری و خلاقیت، ضامن انطباق آن با شرایط جدید و نیازهای بازار است.

خانم بابازاده مسئول برگزاری نمایشگاه کتاب کارخانه امین در گفتگو با صدای میبد:

کارخانه امین، پیشگام درمسئولیت اجتماعی

کارخانه امین با توجه به چشم انداز، ماموریت، اهداف کلان، استراتژی‌ها و ارزش های سازمانی که دارد درحوزه های مختلف برای خود مسئولیت اجتماعی تعریف کرده است

در گفتگو با سید احمد آقایی مسئول پانسمان نوین بیمارستان امام جعفرصادق (ع) میبد مطرح شد:

درمان زخم های بیماران دیابتی با پانسمان نوین

به علت فراوانی بیماری دیابت در استان و مخصوصاً شهر خودمان سر و کارم بیشتر با بیماران دیابتی و زخم‌های دیابت است. ولی با زخم‌های ناشی از تروما، زخم‌های ناشی از حادثه، زخم‌های عروقی، سوختگی، زخم بستر، پرتودرمانی و سرطان هم سر و کار دارم.

نیروی کار متخصص و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را از طریق پل ارتباطی اتاق بازرگانی درخواست و می پذیریم. همچنین کارآموزی که کسب امتیاز بالا در ارزیابی دوره کارآموزی به دست آورد به عنوان نیروی کار استخدام می کنیم.

بعد از تدریس معلم، درسم را می‌خواندم. براساس آزمون ها تست می‌زدم. آزمون ها را بررسی می‌کردم و روزهایی که مدرسه می رفتم ۵ تا ۶ ساعت درس می‌خواندم. روزهایی که کلاس نداشتم هم ۸ تا ۹ ساعت مطالعه می‌کردم.

اختصاصی صدای میبد/ گفتگو با بشرا زارعی محمودآبادی رتبه 46 کنکور سراسری در رشته علوم تجربی

امیدوار بودم که رتبه ۴ کنکور را کسب کنم/دوست دارم پزشک شوم

مشاور ما برای هر دانش آموزی برنامه خاصی داشت و این نقطه قوت او به حساب می‌آمد. نقش مشاور بسیار پررنگ است. من نیاز به برنامه‌ریزی نداشتم. برنامه را خودم می‌ریختم و با مشاورم مشورت می کردم. افت تحصیلی، ترس، استرس و… را همیشه مشاور برای ما جبران می‌کرد.

گفتگوی اختصاصی با دکتر یوشیدا یوسکه محقق و مدرس دانشگاه کانسی اوزاکا کشور ژاپن

هنر صنعت زیلوی میبد پیوند دهنده شرق و غرب آسیا/متاسفانه میبدیها به زیلو زیاد علاقه ندارند

سفرنامه ای از یک نویسنده انگلستانی خواندم که حدود ۱۰۰سال گذشته به ایران سفر کرده بود. در آن کتاب درباره زیلوی میبد مطالبی بیان شده است. ژوانس فووریه یک سفرنامه علمی نوشته، او یک روز به میبد آمده است. در کتابش ذکر شده است که در میبد فرشی به نام زیلو می‌بافند. پس به میبد آمدم.

گفتگوی اختصاصی با خانم دکتر اسمعیلی روانشناس و عضو هیأت علمی دانشگاه:

برنامه ریزی و انعطاف پذیری کلید عبور از بحران کرونا/

ماجرای کرونا علاوه بر تهدیدهایی که دارد فرصت‌هایی را نیز به همراه دارد. مثلاً باعث افزایش زمان با کیفیت، با خودمان و خانواده مان می‌شود. همچنین این دوران، بهترین وقت، برای یاد گرفتن مهارت های جدید و انجام کارهای عقب افتاده قدیمی است. البته همانطور که گفتم، همه‌ی این ها، نیازمند برنامه‌ریزی، انعطاف‌پذیری و خلاقیت است.»

دوستان زیادی برای گرفتن مجوز کنسرت مراجعه می کنند البته همه هم مدعی کار فرهنگی اند. اما در اکثر موارد هدف اصلی کسب درآمد و پول زیادی است که با برگزاری یک برنامه دو ساعته عاید می شود.