تاریخ : 27 جولای 2020 - 13:53 - شناسه خبر : 32807 اخبار استان، اسلایدشو

عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست با اعضا اتاق تعاون استان:

استفاده از ظرفیت های بخش تعاون برای مقابله با تحریم ها/ روحیه و فرهنگ تعاون باید در شرکت های تعاونی نهادینه شود/ خروج سرمایه و ورود نیروی ساده به استان از معضلات استان است

یزدی ها در گذشته به سخت کوشی و روحیه اقتصادی مشهور بودند. در یزد صنعت نساجی فعال بود که صرف نظر از درآمد برای صاحبان آن، اشتغال خوبی نیز ایجاد می کرد.

به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد: نشست هیئت رئیسه، بازرسین، جمعی از اعضای مجمع نمایندگان اتاق تعاون و برخی از مدیران اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با حضور طالبی استاندار، عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد برگزار شد.

در این نشست اعضاء اتاق تعاون به بیان مشکلات پیش روی تعاونی ها، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در بخش تعاون استان پرداختند.

سپس عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه نتوانسته ایم خصوصیت بارز یزدی ها را در نسل جدید نهادینه کنیم گفت: یزدی ها در گذشته به سخت کوشی و روحیه اقتصادی مشهور بودند. در یزد صنعت نساجی فعال بود که صرف نظر از درآمد برای صاحبان آن، اشتغال خوبی نیز ایجاد می کرد.

وی ادامه داد: در دهه های گذشته استان یزد صادر کننده نیروی کار و وارد کننده سرمایه بود ولی شاهد آن هستیم که این تفکر دیگر جایگاه خود را از دست داده و متاسفانه سرمایه ها از استان خارج و نیروی ساده و کارگری وارد استان می شود که به همراه خود معضلات فرهنگی و آسیب های متعدد اجتماعی را برای استان به ارمغان آورده است.

نشست اتاق تعاون  استان یزد با حضور استاندار

وی اضافه نمود: از دهه ۹۰ نگاه مولد و سرمایه گذار یزدی به جای تولید به سمت زمین، مسکن و … سوق پیدا کرده است.

تشکری با اشاره به اینکه در شرایط فعلی که کشور با تحریم های ظالمانه آمریکا روبرو است خاطرنشان کرد: بخش تعاون و اتاق تعاون از برخی تحریم ها معافیت دارند و این فرصتی است که می توان از این بخش برای دور زدن تحریم ها و صادرات و حفظ و ایجاد اشتغال از آن بهره برد. دولت باید با ورود به این بخش، شرکت های تعاونی را تقویت کند و به آنها رونق بیشتری ببخشد.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تصریح کرد: صرف ثبت شرکت به عنوان تعاونی کفایت نمی کند؛ بلکه روحیه و فرهنگ تعاون نیز باید در مجموعه نهادینه شود. خیلی ها تفاوت شرکت های تعاونی و بخش خصوصی را در حد سهامی عام و خاص می دانند.

وی با بیان اینکه در جهان ثابت شده که تاب آوری شرکت های تعاونی در دوران سخت بیشتر است گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و تحریم های جهانی، با بسط و گسترش مفاهیم بخش تعاون می توانیم بسیاری از مشکلات اشتغال، تولید و … کشور را حل کنیم.

تشکری اضافه نمود: یکی از مباحثی که در جامعه مطرح می شود عدم تطابق شغل با جایگاه تحصیلی و شان یک فرد است. در سند ملی اشتغال مفهوم کار شایسته در بخش تعاون از سال ۹۸ لحاظ شده است. با این توضیح که اشتغال یعنی دسترسی مناسب و فرصت برابر مردان و زنان برای ترویج کارهای مولد و سازنده با حفظ حرمت و کرامت انسانی و تضمین شغلی و کسب درآمد کافی.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تاکید بر اینکه تجربه جهانی به سوی اقتصاد تعاونی است گفت: بیشترین شرکت های تعاونی در کشورهای توسعه یافته به ثبت رسیده است. بخش تعاون با روحیه و خرد جمعی و فرهنگ تعاونی در دنیا موفق تر عمل کرده است.

وی در پایان گفت: اتاق تعاون مطالبات و پیگیری های خود را از بخش تعاون این اداره کل داشته باشند. مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز تمامی هم و غم خود را برای رفع مشکلات این حوزه به کار خواهد بست.

تعاون1

ارسال نظر